Netflix Türkiye Muhafız fragmanı ile karşımızda!

maxresdefault 10

Netflix ilk Türk dizisi olan Muhafız için bugün yeni fragmanı yayınladı. Muhafız fragmanı, dizi hakkında birçok bilgi veriyor. 14 Aralık tarihinde Netflix’teki yerini alacak olan Muhafız fragmanı ile sizleri baş başa bırakalım.

Netflix Türkiye, Türkiye’de büyük ses getirecek projesi için geri sayımı başlattı. Tüm bölümleri sadece Netflix’te 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanacak olan The Protector (Muhafız) dizisi için bugün yeni fragman yayınlandı.

Muhafız fragmanı pek tatmin etmiyor!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizide Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık‘ın yer alacağı Muhafız dizisinde süper kahraman İstanbul’u korumaya çalışıyor. Marvel’ın Iron Fist dizisini inanılmaz derecede andıran Muhafız dizisi, fantastik konusundan dolayı pek başarılı olamayacak gibi görünüyor.

Muhafız fragmanı

Netflix Türkiye dizi ile ilgili; “Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan’ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler’in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?” açıklamasında bulundu.

Netflix iPad Pro için güncellendi!

Bu açıklamalar dizinin konusunu da açıkça gözler önüne seriyor. Bakalım The Protector (Muhafız) dizisi hem Türkiye’de hem de dünya genelinde başarılı olabilecek mi?