Squid Game yazarı finaldeki kırmızı saçın ardındaki gizemi açıkladı

Squid Game yıldızı finalde saçının neden kırmızı olduğunu açıkladı

Squid Game yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, Seong Gi-hun’un (Lee Jung-jae tarafından canlandırılıyor) sezon finalinde neden saçını kırmızıya boyadığını açıkladı. İşte detaylar.

Zapzee ile yaptığı röportajda Dong-hyuk, Gi-hun’un dramatik saç dönüşümü de dahil olmak üzere popüler Güney Kore  dramasının son anları hakkında konuştu. Yazar Dong-hyuk: “Hayal ettim ve kendi kendime düşündüm, ‘Saçını asla boyamayacağın renk nedir?’ Sonra Gi-hun’un saçını asla kırmızıya boyamayacağı sonucuna vardım. Bu onun için yapılacak en çılgınca şey olurdu.” ifadelerini kullandı. Netflix’in şimdiye kadarki en çok izlenen programının yaratıcısı Dong-hyuk, alev alev yanan kızıl saçların Gi-hun’un “içsel öfkesini” ve ölümcül Squid Game oyununun organizatörlerine karşı öfkesini “gösterdiğini” ekledi.

Squid Game yıldızı finalde saçının neden kırmızı olduğunu açıkladı

Sezon finali yayınlandıktan sonra, bazı izleyiciler Gi-hun’un yeni görünümünün kafalarını karıştırdığını Twitter’da yazmıştı. Squid Game, 17 Eylül’de yayınlanmasından bu yana Netflix izleyicilerini etkisi altına aldı ve dünya genelinde Netflix’in en iyi 10 tablosuna hakim olmaya devam ediyor. Gösteride, yüzlerce borçlu insan, bir nakit ödül kazanma şansı için en sevdikleri çocukluk oyunlarını oynuyor.

Hayatta kalma oyunlarına dayanan diğer Japon filmleriyle yapılan karşılaştırmalarda Dong-hyuk, Zapzee’ye Squid Game ile aralarındaki en önemli farkın, dizinin oyunlara değil insanlara odaklanması olduğunu söyledi. “Genellikle, bu tür filmlerde karmaşık oyunları çözen bir dahi olur. Ancak biz tüm çocuk oyunlarından en basit olanlarını seçtik. Bu, bir kahramanın oyunu kazanmasıyla ilgili değil, tamamen kaybedenlerin hikayesiyle ilgili.”

Facebook sigara kadar zararlı açıklaması yapıldı: Bu laflar kavgada söylenmez