Resident Evil Raccoon City eleştiri yağmuruna tutuldu

Resident Evil 3 Remake 4

Bilindiği üzere Resident Evil tekrardan beyaz perdeye uyarlanıyor. 24 Kasım’da vizyona girecek olan yapım için ilk resmi fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Resident Evil Raccoon City eleştiri yağmuruna tutuldu. Bilindiği üzere Capcom’un köklü oyun serisi daha önce de beyaz perdeye uyarlanmıştı. Fakat beyaz perdede karşımıza çıkan seri, oyun ile pek de alakalı değildi.

Yeni film ise Resident Evil serisinin köklerine dönüyor ve direkt olarak kendisini oyun ile ilişkilendiriyor. Filmin kadrosunda Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue, and Neal McDonough gibi isimler rol alıyor.

Filmin yapımcısı Johannes Roberts, oyuncuları üzmeyecek bir film yapma niyetinde olduklarını söylemişti. Fakat film için gelen ilk fragman oyun severleri çok da memnun etmedi.

Resident Evil Raccoon City eleştiri yağmuruna tutuldu

En büyük eleştiri filmin kapsadığı zaman dilimine oldu. Çünkü genel kitle virüsün nasıl ortaya çıktığını ve yayıldığını görmek istiyordu. Lakin film tam da olayların yarısından başlıyor. Yani virüsün yayıldığını göremeden, Raccoon City’de yaşanan olaylara tanıklık etmeye başlıyoruz.

Yani ilk oyunun yarısı itibariyle film başlıyor. Daha sonra ikinci oyunla devam ediyor. Filmde oyundan alışık olduğumuz bazı sahneler de mevcut. Elbette bunların izleyicide ne derece karşılık bulacağı da önemli bir soru işareti. Sonuç olarak oyun kültürüne daha yakın bir Resident Evil filmi geliyor diyebiliriz.

El konsolu pazarına yeni oyuncu Lenovo’dan