Aşk 101 Netflix dizisi için yeni fragman yayınlandı

AŞK 101

Netflix’in yeni Türk dizisi Aşk 101 için bugün yeni fragman yayınlandı. Aşk 101 konusu ve yayın tarihi hakkında her şey haberimizde.

Netflix, geçtiğimiz yıl Aşk 101 adında Türk dizisinin geleceğini açıklamıştı. Kısa bir tanıtım videosundan sonra detay paylaşmayan Netflix, geçtiğimiz haftalarda ise dizinin yayın tarihini açıklamıştı. Netflix, bugün dizinin yeni fragmanını paylaştı.

Netflix‘in 3. Türk dizisi Aşk 101, 24 Nisan 2020 tarihinde 8 bölüm ile Netflix’teki yerini alacak. Peki, dizi de kimler oynuyor? Senaristi kim ve konusu ne?

Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni ise Ahmet Katıksız olacak. Dizinin başrollerinde ise Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nu (Kemal) yer alacak.

Dizinin konusu

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

Oturma odanıza nasıl Netflix kurabilirsiniz?

İlk sezonu daha yayınlanamdan ikinci sezon onayını da alan bu dizinin fragramnını aşağıdan izleyebilirsiniz.