Netflix Atiye dizisi için yeni fragman yayınladı!

Netflix Atiye

Netflix Atiye dizisi için yeni fragman yayınladı. 27 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan Türk dizisi Atiye, yeni fragmanı ile ipuçları veriyor.

Netflix, geçtiğimiz yıl ilk Türk dizisi Hakan Muhafız ile karşımıza çıkmış ve büyük övgüler almıştı. Hakan Muhafız’ın 2. sezonunu da yayınlayan Netflix, bu seriye bir ara vermiş ve yeni Türk dizisi ile karşımıza çıkacağını açıklamıştı. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür‘ün oynayacağı Atiye dizisi için Netflix geçtiğimiz hafta 27 Aralık 2019 tarihini işaret etmişti.

27 Aralık günü tüm bölümleri ile sadece Netflix’teki yerini alacak olan Atiye için bugün yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu fragmanda Atiye’nin özel biri olduğu ve o sembolleri neden çizdiğinin araştırılacağı anlatılıyor.

Google’da en çok yapılan aramalar belli oldu

Ressam olarak yaşamını sürdüren Atiye’nin hayat hikayesini konu alan dizi fantastik yapısı ile dikkat çekiyor. Anadolu’da yapılacak kazı ile macerasına start veren Atiye, burada beklemediği şeyler ile karşılaşıyor. Küçüklüğünden beri aynı işaretleri çizdiğini söyleyen Atiye, bu kazında geçmişine ait şeyle bulmaya başlıyor.

Dünyanın Uyanışı isimli kitaptan esinlenerek kurgulanan bu dizide; Mehmet Günsür ve Metin Akdülger de yer alıyor. Jason George ve Nuran Evren Sit tarafından uyarlanan dizinin Hakan Muhafız kadar ses getirmesi bekleniyor. Yönetmeni Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık olan dizi Hakan Muhafız’dan daha fazla ilgil görecek gibi görünüyor.