Netflix’in Cyberpunk dizisinden yeni fragman

Cyberpunk Edgerunners

Cyberpunk 2077 oyunu ile aynı evrende geçen Cyberpunk: Edgerunners adlı anime dizisinden yeni bir fragman yayınlandı.

Son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından olan ama çıkışının ardından son yılların en büyük hayal kırıklıklarından birine dönüşen Cyberpunk 2077 beklenen etkiyi yaratamamış olsa da, bu seriyi yeniden popüler hale getirmiş oldu. Bu popülariteden faydalanmak isteyen CD Projekt Red stüdyosu da, 2020 yılında bir açıklama yayınlayarak bu evrende geçen bir anime dizisi hazırlayacaklarını duyurdu. Aradan geçen iki yılın ardından bu anime dizi izleyicilerle buluşmaya hazır görünüyor. Cyberpunk: Edgerunners adını taşıyan anime dizi, eylül ayında Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Yayın tarihi yaklaşan Edgerunners için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, merakla beklenen animeden yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

cyberpunk edgerunners 2

Cyberpunk 2077 ile aynı dünyada geçen Edgerunners, 10 bölümden oluşuyor ve teknolojiye bağımlı, şiddet dolu Night City’de hayatta kalmaya çalışan David’i takip ediyor. Sokaklarda yaşayan bir çocuk olan David, Lucy adlı bir hacker ile yolları kesiştikten sonra bu acımasız şehirde hayatta kalabilmek için Edgerunner olarak bilinen bir paralı askere dönüşmeye karar veriyor.

Edgerunners’ın arkasında daha önce Kill la Kill ve Promare gibi animelere imza atan Studio Trigger stüdyosu var. Netflix, Edgerunners’ın eylül ayında izleyicilerle buluşacağını açıklasa da henüz dizinin net çıkış tarihini paylaşmadı. Ancak bu sorunun da çok yakında cevap bulması bekleniyor.

 

 

Star Wars dizisi Andor’dan yeni fragman