Cyberpunk 2077 dizisi geliyor

CD Projekt Red çalışanları

Cyberpunk 2077 dizisi için hazırlıklara başlandı. Bu yeni dizi animasyon değil live-action olacak ve Anonymous Content tarafından hazırlanacak.

Cyberpunk 2077’nin çıkışının üzerinden neredeyse üç yıl geçmiş olsa da oyun bir türlü gündemden düşmüyor. İlk çıktığı dönemde eleştirilerle gündemi meşgul eden oyun, son dönemde ise daha çok başarılarıyla gündeme taşınıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Phantom Liberty ek paketi ve onunla aynı dönemde çıkan yeni güncellemesi sayesinde yeniden popüler hale gelen Cyberpunk 2077, bu sayede satış rakamlarını daha da arttırdı. Öyle ki oyunun satışları The Witcher 3’ün bile önünde seyrediyor.

Öte yandan Cyberpunk 2077 yeni bir franchise da başlatmış oldu. Bildiğiniz gibi Netflix tarafından hazırlanan Cyberpunk: Edgerunners adlı animasyon dizisi geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluştu. Cyberpunk evrenine olan bu ilgi, oyun dünyası dışında da yeni işler doğurmaya devam ediyor. Son olarak da animasyon olmayan, live-action bir Cyberpunk 2077 dizisi için hazırlıklara başlandığı duyuruldu.

Cyberpunk 2077 dizisi

Cyberpunk 2077’nin arkasındaki stüdyo olan CD Projekt RED, dün yaptığı açıklamada, Cyberpunk 2077 dizisi için Anonymous Content ile birlikte çalışacaklarını duyurdu. Anonymous Content, hem Mr. Robot ve True Detective gibi sevilen dizilere, hem de The Revenant ve Spotlight gibi ödüllü filmlere imza atmış, saygın bir film şirketi. Bu da Cyberpunk 2077 dizisine dair umutlanmamızı sağlıyor. CD Projekt RED ve Anonymous şimdi Cyberpunk evreninde geçecek yeni bir hikaye anlatması için bir senarist arıyor. Bu senaristin de belli olmasının ardından projenin kanallardan ve dijital platformlardan teklik almaya başlayacağı tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy S23 FE resmen tanıtıldı