Netflix’in Beklenen Yapımı İçin Nihayet Fragman Geldi

Netflix yeni belgeseli ile ilgiyi üzerine topladı

Netflix’in beklenen yapımı için artık nihayet bir fragmanımız var. İşte tüm detaylar.

Netflix’in uzun zamandır beklenen bilim kurgu dizisi 3 Body Problem, geçen yıl yayınlanan kısa bir teaser’ın ardından nihayet tam bir fragman aldı. Bu yeni fragman iki dakikadan uzun sürüyor ve kesinlikle heyecan verici anlarla ve ipuçlarıyla dolu. Dizi, Çinli yazar Liu Cixin’in hit kitap serisine dayanıyor. Dizinin yapımcıları arasında David Benioff ve D.B. Weiss gibi Game of Thrones’un eski oyuncuları yer alıyor. 3 Beden Problemi özellikle Game of Thrones hayranlarının seveceği bazı içeriklerle donatılmış görünüyor desek yanlış olmaz.

Netflix'in Beklenen Yapımı İçin Nihayet Fragman Geldi

Konuya gelince, spoiler vermeden açıklamak oldukça zor. Şovun 21 Mart çıkış tarihine kadar bekleyemiyorsanız kitapları da okuyabilirsiniz. Bir ipucu verecek olursak, yapım hem klasik fizikte hem de kuantum fiziğinde Newton’un hareket yasalarını ve evrensel çekim yasalarını içeren ortak bir sorunu konu alıyor. Başka bir deyişle, zor bir bilim kurgu konusu ama kitaplarda bol miktarda aksiyon ve gizem sahnesi var ve gösteri de aynı şeyi yapacak gibi görünüyor. Çok sayıda ileri teknoloji ve dünya dışı tuhaflıklar bekliyoruz.

Netflix 3 Body Problem’in başrollerinde Benedict Wong, Eiza González ve Jonathan Pryce ve John Bradley gibi Game of Thrones mezunları yer alıyor.  Fantastik hayranlarının fazlasıyla seveceğini söylemek yanlış olmaz.

Predator BiFrost ve Nitro Serisi Ekran Kartlarıyla Oyun Portföyünü Genişletiyor