Game of Thrones 8 Sezon 3 bölüm fragmanı yayınlandı

maxresdefault 39

Dünyanın en çok merak edilen dizilerinden biri olan Game of Thrones’un yeni bölümü için fragman yayınlandı. İşte Game of Thrones 8 sezon 3 bölüm fragmanı.

Dünya dizi tarihinin en çok izleyiciye sahip yapımlarından biri olan Game of Thrones’un merakla beklenen final sezonu nihayet başladı. Dizi için yayınlanan ilk iki bölüm sosyal medyada fırtınalar kopardı. Geriye kalan bölümlerde ise demir tahta kimin oturacağı netlik kazanmış olacak.

Peki Game of Thrones 8 sezon 3 bölüm bizlere ne gibi sürprizler sunacak? Açık konuşmak gerekirse, GoT fanları her bölümü iple çekiyorlar. Bu dizi için yayınlanan tanıtım videoları bile şu anda YouTube’un en çok izlenen videoları arasında. Hatta fragmanlar için yayınlanan teori videoları bile on binlerce kez izleniyor.

Game of Thrones 8. sezon yeni tanıtım videosu

Game of Thrones’un yeni bölümü önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Yapımcı ekip, merakla beklenen yeni bölüm için yaklaşık 1 dakika uzunluğunda bir tanıtım videosu yayınladı. Dilerseniz Game of Thrones 8 sezon 3bölüm fragmanına yukarıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası fragmana bakıp birşeyler çıkarmak zor. Sonuçta ucu açık olaylar gösterilmiş. Hal böyle olunca da teori teori üzerine gelmiş. Hali hazırda bu 1 dakikalık fragman için 20 dakikaya varan teori videoları mevcut.

Sonuç olarak çok fazla kafa yormadan birkaç gün daha beklemek en iyisi. Malum henüz GoT macerasının tamamlanmasına hayli bölüm var.

Behzat Ç için ilk fragman yayınlandı