Netflix yapımı Mowgli için ilk fragman geldi

maxresdefault 2

Son dönemde oldukça sağlam işlere imza atan Netflix bunlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. İşte Netflix yapımı Mowgli için yayınlanan ilk tanıtım videosu.

Netlix’in son birkaç yılda oldukça popüler olduğunu söyleyebiliriz. Bir süredir ülkemizde de hizmet veren Netflix’in uygun fiyatı nedeniyle hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’ye özel bir fiyat politikası uygulayan Netflix’in aylık abonelik ücreti 15TL’den başlıyor. Seçtiğiniz çözünürlük türü ve aynı anda açabileceğiniz ekran sayısına bağlı olarak bu ücret 40TL’ye kadar çıkabiliyor.

Normalde bu servisin ABD’deki abonelik ücreti 10 dolar seviyesinde. Yani bu da yaklaşık olarak 55TL’ye denk geliyor. Fakat az önce de belirttiğimiz üzere Türkiye’ye özel bir fiyat politikası uygulandığı için, aylık abonelik fiyatının oldukça cazip durduğunu söyleyebiliriz.

Merakla beklenen Mowgli için ilk fragman

Kullananların da bildiği üzere Netflix’te kendi orijinal içeriklerinin yanı sıra, birçok popüler dizi ve film de bulunuyor. Fakat Netflix’in orijinal içeriklerinin çok daha fazla ilgi gördüğü de yadsınamaz bir gerçek.

Son dönemde ortaya konulan işler, Netflix’in iyiden iyiye Hollywood yapımlarıyla yarışacak seviyeye geldiğini gösteriyor. Nitekim Mowgli filmi de bunlardan biri.

Rudyard Kipling’in unutulmaz eseri The Jungle Book’tan uyarlanan Mowgli, temel hikayeye bağlı kalarak, vahşi hayvanlar tarafından yetiştirilen Mowgli’nin hikayesine odaklanıyor.

Ülkemizde de 7 Aralık itibariyle Netflix üzerinden yayınlanacak olan filmin kadrosunda Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Christian Bale ve Peter Mullan gibi usta isimler yer alıyor.

En büyük bataryaya sahip akıllı telefonlar