Netflix’in Animal Crossing’i Haziran’da Android ve iOS’ta

Netflix'in Animal Crossing'i Haziran'da Android ve iOS'ta

Netflix’in mobil oyun serisine yakında bir giriş daha yapılacak. 2021 Animal Crossing benzeri Cozy Grove’un devamı olan Cosy Grove: Camp Spirit, 25 Haziran’da Android ve iOS’a gelecek. İşte tüm detaylar.

Cosy Grove’un devamı, Netflix’in 2022’de stüdyoyu satın almasından bu yana geliştirici Spry Fox’un ilk oyunu. Oyunda, hayalet ayıların perili adalarını geliştirmelerine yardım etme gibi yüksek riskli bir göreve çıkıyorsunuz. Geliştirici oyunu “yeni aktiviteleri, yeni hayalet hikayelerini ve çok daha fazlasını deneyimleyeceğiniz” “yürek ısıtan bir macera” olarak tanımlıyor.

Netflix'in Animal Crossing'i Haziran'da Android ve iOS'ta

Netflix’in mobil oyun portföyü, 2017 yılında Stranger Things bağlantısıyla arenada oynamaya başladığından beri katlanarak büyüdü. Netflix’in artık “100’e yakın” mobil oyundan oluşan bir listesi var. Cozy Grove: Camp Spirit, yayın hizmetinin Spry Fox, Night School Studio, Boss Fight Entertainment ve Next Games gibi bağımsız stüdyoları kapsamaya başlamasından sonra şirket içi bir stüdyonun üçüncü oyunu olacak. Aynı zamanda Helsinki ve Los Angeles’ta stüdyolar kuruyor ve burada bir AAA oyunu üzerinde çalışıyor. Oyuna Google Play ve App Store üzerinden ön kayıt yaptırabilir ve chillaxing oyununun fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Yayın akışı hizmeti oyun platformuna fazlasını eklemeye devam edecek denebilir. Platform özellikle Asya yapımları ile öne çıkmayı başardı ve daha fazlasını da eklemeye devam edecek. Fragmanı beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayın.

Türkiye Elektrikli Otomobil Satışlarında Rekor Kırdı: Avrupa İkincisi Oldu