Old Guard oyunu ömür boyu Netflix aboneliği veriyor

old guard oyun

Netflix’in yeni yayına giren ve büyük de beğeni toplayan filmi Old Guard için çok ilginç bir yarışma düzenleniyor. Yarışmanın ödülü ise ilginç. 83 yıl boyunca ücretsiz Netflix aboneliği. 

Old Guard oyunu oldguard.com web sitesi üzerinden ulaşıp, tarayıcı üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir video oyunu. Oyunda, filmdeki temel olayları takip ederek bölümleri geçiyorsunuz ve en yüksek puanı almaya çalışıyorsunuz. Netflix, şimdi hem filmi hem de oyunu tanıtmak için ilginç bir kampanya düzenliyor.

Old Guard oyunu ücretsiz

17 ve 19 Temmuz tarihleri arasında oyunu oynayanlar arasında en yüksek skoru yapan oyuncuya 1000 ay boyunca ücretsiz Netflix aboneliği verecekler. 1000 ay da 83 yıla denk düşüyor ki, 83 yıl boyunca Netflix’in iflas edip kapanmadan devam edeceğini düşünmek de büyük bir özgüven. Ancak tabi, Netflix’in burada yapmak istediği espri, ölümsüz savaşçıların öyküsünün anlatıldığı bir dizi için, insanlara ölümsüz bir hediye vermekmiş. Fakat keşke bunu 83 yılla değil de, 800 veya 8000 yıl gibi bir rakamla yapsaymış, daha etkili olmaz mıymış? Bedava verdiği ve kendisine neredeyse hiçbir maliyeti olmayan, muhtemelen de 10-20 sene içinde anlamı kalmayacak hediyede bile cimrilik yapan bir Netflix, bizi çok şaşırttı.

old guard oyun

Filmi izleyenler bilecektir, Old Guard ölümsüz bazı savaşçıların yüzyılardır süre gelen çatışmalarını, günümüz penceresinden anlatıyor. Oyunda da karakterlerimiz ölümsüz olduğu için, düşmanlardan çok da korkmanız gerek yok.

Rus hackerlar Coronavirüs aşısının peşine düştü

Ancak oyunu en yüksek skorla bitirmek istiyorsanız, ağır yaralar almamanız gerekiyor. Zira normal bir insanı öldürebilecek ağır hasar oyuncuyu son derece yavaşlatıyor ve bu da oyuncunun puan almasını zorlaştırıyor. Dolayısıyla güle güle 1000 aylık Netflix aboneliği.