Netflix yeni dizisi ile rekor kırdı

Netflix yeni dizisi ile rekor kırdı

Netflix son dönemlerde yeni yapımları ile ciddi anlamda rekor kırmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar.

Netflix’in en yeni orijinal dizisi Griselda, film puanlayıcı web sitesi Rotten Tomatoes’ta bir dönüm noktası oluşturdu. Altı bölümlük mini dizi, 1980’lerin Miami’sinde bir kokain karteli yöneten Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Griselda Blanco’nun gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Modern Family oyuncusu Sofia Vergara başrolde yer alırken, The Candidate’den Alberto Guerra da başrolde yer alıyor. Griselda, Vergara’nın şimdiye kadar rol aldığı en yüksek reytingli film veya TV şovuydu ve Rotten Tomatoes’ta yüzde 88 puan almıştı. Vergara’nın önceki başarıları arasında yüzde 87 reyting alan mutfak draması Chef yer alıyor.

Netflix yeni dizisi ile rekor kırdı

Vergara’nın bir diğer popüler sitcom dizisi Modern Family, yüzde 85 ile biraz daha aşağıda yer alıyor. İzleyicilerin Griselda’ya tepkileri olumlu oldu; pek çok kişi diziye ve Vergara’nın oyunculuğuna dair beğenilerini sosyal medyada paylaştı.

Netflix “Griselda’yı izliyorum ve Sofia Vergara’nın bu kadar uzun süredir oyunculuk yapması beni gerçekten şaşırttı ama ilk kez bize yeteneklerini gösterme fırsatı buluyor. Şirket son yıllarda Asya yapımlarına ağırlık veriyordu ancak görünüşe göre diğer yapımlar da fazlasıyla dikkat çekiyor. Modern Family ile adını duyuran Vergara için de bir dönüm noktası haline gelen dizi olumlu yorumlar almaya devam ediyor diyebiliriz. Bu kapsamda daha fazla yorum da gelmeye devam ediyor.

Microsoft, Xbox ve Activision Blizzard’da 1.900 kişiyi işten çıkarıyor