Disney+ dizisi 3 ayda iptal edildi!

Disney+ dizisi 3 ayda iptal edildi!

Disney+ için yeni sayılacak bir dizi üç ayda iptal edildi. İşte tüm detaylar.

Ölüm ve Diğer Ayrıntılar bir daha yayınlanmayacak. The Hollywood Reporter’ın edindiği bilgiye göre Disney+ Mandy Patinkin liderliğindeki drama dizisini tek sezonun ardından iptal etti. Dizi, olumsuz eleştirilerle Ocak ayında 10 bölümlük sezonunu başlattı. Rotten Tomatoes’da eleştirmenler arasında yüzde 55, izleyiciler arasında ise yüzde 66 puan aldı.  Hulu, diziyi bir sonraki Mart ayında yayına almadan önce Eylül 2021’de dizi için pilot bölüm sipariş etti.

Disney+ dizisi 3 ayda iptal edildi!

Ölüm ve Diğer Ayrıntılar, Chris Estrada’nın iki sezon boyunca devam eden This Fool’u da dahil olmak üzere Hulu’daki diğer yakın tarihli iptallerin ardından geldi; How I Met Your Father ve The Great (üç sezon) da diğer iptaller arasında yer alıyor. Disney+ son zamanlarda bazı yayınlarını iptal etmek zorunda kaldı. Netflix ile yarışında oldukça iyi yerlere gelen platform yayın akışı devleri arasında da ciddi bir yere yükseldi.

Yayın akışı devleri arasında yarışma ciddi anlamda devam ediyor ve galibin yeri sürekli değişiyor gibi denebilir. Zira platformların yayınladığı bir içerik çok sevilse de ardından bazı eleştirilerle karşılanabiliyor. Disney+ da aynı derecede bazı eleştirilerle karşılaşmıştı denebilir. Bu sebeple çoğu yayınlanan içerik ardından bazı eleştirilerle karşılaşınca iptal de edilebiliyor. Bu kapsamda Disney+ de yeni showunu iptal etmek zorunda kaldı denebilir.

Instagram, birbirine Reels göndermeyi seven arkadaşları sevindirecek!