Black Mirror sevenlere müjde!

Black Mirror sevenlere müjde!

Black Mirror sevenleri mutlu edecek bir haberimiz var. Çok sevilen bölümün devamı geliyor. İşte tüm detaylar.

Black Mirror en sevilen dizilerden birisi arasında ve şimdi sevilen bir bölümün devamı gelecek. Black Mirror’ın gelecek sezonunda hayranların favorisi olan “USS Callister” bölümünün devamı yer alacak. Charlie Brooker’in antoloji dizisi 2025’te yedinci sezonuyla Netflix’e geri dönecek. 14 Mart Perşembe günü Londra’da düzenlenen Next on Netflix etkinliğinde yayın devi, gelecek devam filmiyle ilgili şunları söyledi: “Robert Daly öldü, ancak USS Callister mürettebatı için sorunlar daha yeni başlıyor. “29 Aralık 2017’de dördüncü sezonun geri kalanıyla birlikte gösterime giren orijinal bölüm, Rotten Tomatoes’ta yüzde 95 yeni reyting alarak tüm Black Mirror bölümleri arasında dördüncü sıraya yerleşti.

Jesse Plemons, çok oyunculu bir çevrimiçi oyunun kurucularından biri olan programcı Robert Daly’yi canlandıracak. İş arkadaşlarının DNA’sını kullanarak onların dijital klonlarını yaratarak Star Trek’ten ilham alan bir yıldızlararası macerayı simüle edecek.

Black Mirror sevenlere müjde!

Ekibin geri kalanında Nanette Cole rolünde Cristin Milioti, Walton rolünde Jimmi Simpson ve Shania rolünde Michaela Coel yer alıyor. Billy Magnussen Valdack’ı canlandırıyor. Orijinal oyuncu kadrosundan kaçının geri döneceği henüz doğrulanmadı.

 The Independent’tan Jacob Stolworthy, “USS Callister’ büyük ölçekli bir gösteri olabilir – kesinlikle bugüne kadarki en sinematik bölüm olabilir olarak karşımıza çıkabilir” dedi. Şunları da ekledi: “Brooker’ın kısa ve öz dünya inşası, istemeden de olsa gelecekte keşfedilmeye değer bir hikayeye işaret ediyor”.

PUBG MOBILE, 3.1 Güncellemesi ile yeni gizli hazinelerini açıkladı