Netflix rekor kırdı! 11 günde 15,2 milyon izlenme!

11 günde 15,2 milyon izlenme! Netflix rekor kırdı

Netflix yeni dizisi ile rekor kırdı diyebiliriz. 11 günde 15,2 izlenme alan dizi fazlasıyla sevildi. İşte tüm detaylar.

Netflix şovu One Day, 11 gün önce yayın devinde ilk gösteriminden bu yana 15,2 milyon izlenme sayısını aştı. Başrollerinde Ambika Mod (28) ve Leo Woodall’ın (27) yer aldığı 14 bölümlük dizi, 8 Şubat’ta gösterime girdi ve o günden beri dokunaklı hikayesi ve yürek burkan sonuyla izleyicileri büyüledi.

David Nicholls’un 2009’un en çok satan romanından uyarlanan Bir Gün, 1988 yılında Edinburgh Üniversitesi’ndeki öğrenciliklerinin son gününde ilk kez tanışan Emma Morley ve Dexter Mayhew’un hayatlarını konu alıyor. Her bölümde, karakterlerin her yıl aynı gün, 15 Temmuz’da yeniden buluştuğu, karakterlerin büyüdüğü, zorluklarla yüzleştiği ve değişen zamanlarda arkadaşlıklarını yönlendirdikleri görülüyor.

11 günde 15,2 milyon izlenme! Netflix rekor kırdı

ABD’li yıldız Kim Kardashian bile hikayeye aşık oldu ve Instagram’daki 364 milyonluk hayran kitlesine yapımı önerdi. One Day şu ana kadar 15,2 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi; yayınlandığı ilk hafta 5,3 milyon abonenin ardından şaşırtıcı bir şekilde 9,9 milyon abone geldi. Sayıların artmaya devam edeceği tahmin edildiğinden, 12 Şubat’tan itibaren dizi dünya çapında en çok izlenen İngiliz dizisi oldu.

Dexter’ı oynayan White Lotus’un kalbi Leo da dahil olmak üzere yıldızlarının yer aldığı yapım herkesin ilgisini çekti. Netflix son dönemlerde yeni yapımları ile ciddi anlamda geniş bir kitleye ulaştı ve bu durum hız kesmeden devam edecek gibi de duruyor.

Acer, Ryzen AI Özellikli Yeni Swift Serisini Piyasaya Sundu