Nintendo, Mario ve Luigi’nin yeni seslendirme sanatçısını duyurdu

Nintendo, Mario ve Luigi'nin yeni seslendirme sanatçısını duyurdu

Nintendo Mario ve Luigi için yeni duyurusunu yaptı. İşte tüm detaylar.

Nintendo’nun Charles Martinet’in artık Mario’yu seslendirmeyeceğini açıklamasından birkaç hafta sonra şirket, yakın gelecekte en ünlü karakterini canlandıracak aktörün kimliğini doğruladı. Kevin Afghani, Nintendo’nun oyunlarındaki Mario Mario ve Luigi Mario’nun yeni sesi olacak. Şu ana kadar belki de en çok Genshin Impact’te Arnold’un sesi olarak tanınan Afgani, “Super Mario Bros. Wonder’da Mario ve Luigi’yi seslendirmiş olmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Beni Çiçek Krallığı’na davet ettiği için Nintendo’ya teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Nintendo, Mario ve Luigi'nin yeni seslendirme sanatçısını duyurdu

Super Mario Bros. Wonder’ın 20 Ekim’de gelecek ilk fragmanı yaz aylarında yayınlandığında hayranlar Mario’nun sesinde farklı bir şey fark etti. Bu zamana kadar 67 yaşındaki Martinet, Mario’nun “wahoo!” sözünün arkasındaki adamdı. Bu süre zarfında Mario-verse’de Luigi, Wario, Waluigi, Baby Luigi ve Baby Mario dahil olmak üzere birkaç karakteri daha canlandırdı.

Ancak ister Martinet’in ister şirketin kararı olsun, belli ki bir değişim zamanı gelmişti. Martinet, Nintendo ile bir “Mario Elçisi” olarak çalışmaya devam edecek. Yediyen yetmişe herkes tarafından sevilen oyun bir çok hayrana sahip ve asla eskiyecek gibi de durmuyor. Bu sebeple de yeni bir ses sanatçısı yönüne gidilmesi de oldukça mantıklı bir hareket denebilir. Bu kapsamda yeni seslendirme yıldızı ne kadar başarılı olabilecek göreceğiz.

Xiaomi 13T Pro inceleme: Leica ortaklığıyla hazırlanan güçlü kameralar!