Netflix sevilen showu iptal etti

Netflix sevilen showu iptal etti

Netflix sevilen bir showunu ilk sezonun ardından iptal etti. İşte tüm detaylar.

Netflix, Michelle Yeoh’un suç draması “The Brothers Sun”ın perdelerini bir sezonun ardından kapattı. Tayvan’daki organize suçları konu alan ve Güney Kaliforniya’nın San Gabriel Vadisi’nde geçen aksiyon filmi, 4 Ocak’ta yayına girmişti. Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını Brad Falchuk ve Byron Wu üstleniyor. Oscar ödüllü Yeoh’un yanı sıra “Brothers Sun”da Justin Chien, Sam Song Li, Highdee Kuan ve Joon Lee de rol aldı. İptal haberi ilk olarak Deadline tarafından bildirildi.

Netflix sevilen showu iptal etti

Dizi sekiz bölümlük bir yayına sahipti. Chein, babasının Taipei’de suikasta kurban gitmesinin ardından, görüşmediği annesini korumak için Los Angeles bölgesine giden Tayvanlı bir gangsteri canlandrıyor. Geçtiğimiz yıl “Her Şey Her Yerde Hepsi Aynı Anda” filmiyle en iyi kadın oyuncu Oscar’ını kazanan Yeoh, dizideki çalışmasıyla güçlü eleştiriler aldı.

Variety TV eleştirmeni Aramide Tinubu, diziyi “muhteşem bir drama” ilan etti.  Hem dizinin senaryosu hem de oyuncuların profesyonelliği fazlasıyla ilgi görmüştü ancak çok uzun sürmedi. Diğer yönetici yapımcılar arasında dizinin ilk bölümünü yöneten Mikkal Bondesen ve Kevin Tancharoen yer alıyor. Ek oyuncular arasında Alice Hewkin, Jon Xue Zhang, Jenny Yang ve Madison Hu yer aldı. Netflix ne yazık ki sevilen diziyi iptal etme kararı aldı.

Hayatı boyunca 34.000 Big Mac yiyen adam rekor kitabına girdi