Netflix yeni filmi ile eleştiri yağmuruna tutuldu

Netflix yeni filmi ile eleştiri yağmuruna tutuldu

Netflix son dönemlerde bünyesine bir çok güzel show ekledi ama aynı zamanda bir çok eleştiriye de maruz kaldı. İşte tüm detaylar.

Amerikalı komedi ustası Adam Sandler’ın başrol oynadığı son film Spaceman, Netflix izleyicilerinden sert eleştiriler aldı. Filmde Uncut Gems yıldızı (57), eşi Lenkaile  evliliğinin sona ermesinden kısa bir süre sonra güneş sisteminin sınırına bir göreve gönderilen Çek astronot Jakub Procházka’yı canlandırıyor. Ancak izleyiciler filmin kafa karıştırıcı yardımcı oyuncu seçimini eleştiri yağmuruna tuttular. Filmde Sandler’ın karakteri, Paul Dano tarafından seslendirilen büyük boy örümcekle karşılaştığında, başlangıçta birbirlerine karşı temkinli davranıyorlar. Ancak astronot, Hanus adındaki örümceğin bazı tedavi edici bilgeliklere sahip olabileceğini fark ediyor.

Netflix yeni filmi ile eleştiri yağmuruna tutuldu

Ancak Netflix hayranları filmin saçma örümcek detayını “berbat” ve “aptalca” olarak yorumladı. “Spaceman berbatın da ötesinde. Bu film psikolojik değil, sadece aptalca” diye yazdı bir X/Twitter kullanıcıso. Bir diğeri şunları ekledi: “Dün gece #Spaceman’de Adam Sandler’ı birkaç saat izledim. Uzaylı dev bir terapist örümcek fikri çok saçmaydı.” Bir hayran filmi “izledikleri EN KÖTÜ” filmlerden biri olarak adlandıracak kadar acımasız yaklaştı.

Ancak bazıları daha diplomatik davrandı; bir izleyici filmin “harika performanslara, ilginç fikirlere ve ağır temalara” sahip olduğunu ancak “yavaş ilerlemesi nedeniyle çıkmaza girdiğini” yazdı. Bir başkası, filmin “saçma bir önermeye” sahip olmasına rağmen hareketli temaları ele aldığını söyledi.

Hayatı boyunca 34.000 Big Mac yiyen adam rekor kitabına girdi