Netflix Ücretsiz Oluyor

Netflix En Sevilen Dizi ve Filmlerini Açıkladı

Netflix bomba bir iddiayla gündemde. Reklamlı paketiyle büyük başarı yakalayan şirket, çok yakında tamamen ücretsiz bir paket sunmaya başlayabilir.

Netflix, bugün artık dünyanın dört bir yanında insanların başlıca eğlence araçlarından birine dönüşmüş durumda. Bu da platformu diğer dijital platformlardan farklı bir yerde konumlandırıyor. Öyle ki platform bugün artık sadece Disney+ ve Amazon Prime Video gibi rakipleriyle değil, YouTube’la da yarışıyor. Üstelik önümüzdeki dönemde bu durum daha da farklı bir boyuta kavuşacak gibi görünüyor. Çünkü gelen son haberlere göre Netflix, YouTube gibi ücretsiz de izlenebilen bir platforma dönüşme yolunda kritik bir adım atmak üzere olduğunu gösteriyor.

İnternet dünyasının gündemine bomba gibi düşen bir iddiaya göre Netflix çok yakında ücretsiz olacak. Bu platformu reklamsız bir şekilde kullanmak isteyen kullanıcılar, yine eskisi gibi ücretli paketleri kullanacak. Ancak bunların yanı sıra bir de tamamen ücretsiz olan, reklamlı bir paket sunulacak.

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Bildiğiniz gibi Netflix, 2022 sonunda radikal bir değişiklik yapmış ve tarihinde ilk kez reklamlı bir paket sunmuştu. Normal paketlerden çok daha düşük fiyatlı olan bu paket kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Bu da şirketin reklamlardan da kayda değer gelirler elde etmesini sağladı. Bu başarıdan cesaret alan şirket, şimdi tamamen ücretsiz olacak reklamlı bir paketi kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Ancak bu paketin sadece belli başlı bölgelerde kullanıma sunulacağı söyleniyor. ABD’de çıkmayacak olan bu paketi sunulacağı pazarlar arasında Asya ve Avrupa da yer alıyor. Bu da bu ücretsiz paketin Türkiye’de de kullanıma sunulma şansının epey yüksek olduğunu gösteriyor. Şirket henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadığı için bu durum şimdilik bir söylentiden ibaret. Ancak önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın da gelmesi bekleniyor. Çünkü bu paketin çok yakın bir gelecekte kullanıma sunulması bekleniyor.

Apple Yapay Zeka Özelliklerini Avrupa’ya Sunmayacak