Netflix Love, Death and Robots ilgi odağı oldu

Netflix Love, Death and Robots ilgi odağı oldu

Netflix Love, Death and Robots çıktığı günden beri ciddi anlamda ilgi odağı oldu. Adult Swim’in vazgeçilmezi olan yapım ilgiye doymuyor. İşte detaylar.

Netflix bünyesinde üçüncü sezonu yeni yayınlayan Love, Death and Robots, animasyonu yetişkinlere yönelik en çok ilgi çeken animasyon olarak karşımıza çıkıyor. İnsan uygarlığı ve robotların arasındaki yaşananlara odaklanan dizi Black Mirror tarzında bir deneyim sunuyor.  Love, Death and Robots’tan sorumlu yönetmen Jennifer Yuh Nelson, konu daha olgun hikayeler anlatmak olduğunda animasyon endüstrisinin kesinlikle ilerleme kaydettiğini söylüyor. “Animasyon alanında çalışan herkes, daha fazla yetişkin işi yapmaya çalışmaktan bahsediyor çünkü bu, hikaye anlatımının tüm yelpazesini keşfetme özgürlüğü [hakkında]” dedi.

Netflix Love, Death and Robots ilgi odağı oldu

“Belli bir yaş grubu için bir şeyler yapmaya çalışmıyorsunuz” ifadelerini ekledi. Nelson, “Bence böyle bir şov gerekiyor ve izleyici tam olarak aradığını buldu” ifadelerini kullandı. Dizinin ortak yaratıcısı Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate), on yıllardır etkileşimli animasyonla olgun anlatıları anlatan video oyunlarını övüyordu. Dolayısıyla bunun dizi versiyonu da aynı ölçüce sevildi. Nelson, “Animasyon çok büyüdü ve yapımı yapanların ve izleyenlerin zevkini net bir şekilde yansıtıyor” diyor. “Bu nesiller arası bir değişim. İnsanlar hikayelerinde belirli bir düzeyde karmaşıklık talep ediyor ve bu yüzden artık prenses filmleri rağbet görmüyor.” Yeni sezonu şu anda Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Uzaya fırlatılan roketler çevre üzerinde beklenmeyen etkiler yaratıyor