Netflix Tomb Raider animasyon serisi yolda

Netflix Tomb Raider animasyon serisi yolda

Tomb Raider: Lara Croft Efsanesi 10 Ekim’de Netflix’e geliyor. İşte tüm detaylar.

Netflix bugün yeni bir fragmanla birlikte beklenen oyunun çıkış tarihini duyurdu.  Sonunda serinin nasıl olacağına dair biraz daha derinlemesine bir bakışa sahibiz. Yeni yapım daha genç bir Lara Croft’a odaklanan Survivor Üçlemesi’ndeki olayların ardından devam ediyor. Netflix’e göre Lara, “tehlikeli ve güçlü” çalıntı bir eserin peşinde koşarken “gerçek benliğiyle yüzleşmek ve nasıl bir kahraman olmak istediğine karar vermek zorunda kalacak”.

Netflix Tomb Raider animasyon serisi yolda

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft ilk olarak 2021’de duyurulmuştu ve yapımcılığını Castlevania animesinin arkasındaki stüdyo olan Legendary Television ve Powerhouse Animation üstleniyor. Filmin yürütücü yapımcılığını ve senaryosunu The Witcher: Blood Origin filmiyle tanınan Tasha Huo üstleniyor. Lara Croft’u Hayley Atwell seslendiriyor. Lara Croft Efsanesi, Fleabag yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge’in yazar ve yönetici yapımcı olarak görev aldığı Prime Video için şu anda geliştirilmekte olan diğer Tomb Raider serisiyle karıştırılmamalı.

Zira yapım kendine has öğelere sahip olacak. Hayranlar ciddi anlamda yapımı merakla beklerken daha fazla haber de gelmeye devam edecek denebilir. Bu kapsamda fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz. Lara Croft serisinin yediden yetmişe bir çok hayranı var ve Netflix de bu kitleden kaymağını yemek istiyor denebilir. Şirket son yıllarda çok fazla anime içeriğine yatırım yaptı.

ChatGPT Edu Tanıtıldı: Üniversitelere Özel Yeni Yapay Zeka