Netflix, bir Stranger Things VR oyununun geleceğini doğruladı

Netflix, bir Stranger Things VR oyununun geleceğini doğruladı

Netflix ve geliştirici Tender Claws’in Stranger Things Day 2022’de yaptığı duyuruya göre, 2023 Kışı’nda büyük VR platformlarına çıkacak bir Stranger Things VR oyunu geliyor. İşte detaylar.

Netflix basın açıklamasına göre “Eleven ve Hawkins’ten intikam alın” sloganı ile oyun piyasaya sürülecek. Video açıklamasında “VR’deki bu yeni Stranger Things macerasında Vecna ​​olarak oynayın” yazıyor. “Kovan zihnini oluştururken ve boşluğu evcilleştirirken bilinmeyen gerçeklerin kaşifi olun. Eleven ve Hawkins’ten intikam alma arayışınızda zihinleri istila edin ve kabuslar yaratın.”

Netflix, bir Stranger Things VR oyununun geleceğini doğruladı

Stranger Things VR, Tender Claws tarafından geliştirilen bir psikolojik korku/aksiyon oyunu olacak. 2023 kışında büyük VR platformlarına gelecek. Bu arada Netflix, daha önce Stranger Things: The VR Experience, mobil ve konsol oyunu Stranger Things 3: The Game dahil olmak üzere amiral gemisi serisi etrafında birden fazla oyun yayınladı. Stranger Things ayrıca en sevilen diziler arasında hala ön sıralarda diyebiliriz.

Yayın akışı devinin en çok tercih edilen dizileri arasında olan yapımın dünya genelinde bir çok hayranı var. Bu kapsamda çok fazla izlenen dizi şimdi yeni sezonları ile de damga vuracak. Squig Game’in ardından ciddi bir düşüş yaşayan platform kayıplarını toparlamak için farklı yollar deniyor diyebiliriz. Bu yollardan biri de parola paylaşımının önüne geçmeye çalışmak. Ayrıca platform reklamlı ve daha ucuz bir paketi de sunmak için kolları sıvadı.

Oppo yeni katlanabilir akıllı telefonları üzerinde çalışıyor