Netflix, 2021’de 40 anime filmi ve şovu yayınlıyor!

Netflix, 2021'de 40 anime filmi ve şovu yayınlıyor!

Netflix, bu yılın sonuna kadar aralarından seçim yapabileceğiniz çok daha geniş bir anime koleksiyonuna sahip olacak. Yayın devi Tokyo’nun AnimeJapan 2021 Fuarı’nda, yıl içinde yaklaşık 40 anime şovu ve film başlatacağını duyurdu.

2021‘de gelen toplam anime yapımı sayısı 2020‘de yayınlanan film sayısının iki katı. Etkinlik sırasında Netflix, insanlığın kaderini belirlemek için bire bir savaşlarda 13 kişiyle savaşan yaklaşık 13 tanrıdan oluşan Japon mangası Record of Ragnarok’un anime uyarlamasında yer aldığını açıkladı. Bu yıl gösterime girecek anime şovlarının listesi, ev işçisi olan eski bir yakuza hakkındaki The Way of the Househusband’ı da (8 Nisan’dan itibaren mevcut) içeriyor. The Way of the Househusband Türkiye’de de Netflix platformunda gösterime girdi.

Netflix, 2021'de 40 anime filmi ve şovu yayınlıyor! Listedeki bir diğer önemli başlık, Claire ve Leon’un 2019 Resident Evil yeniden yapımından seslendirme sanatçılarının yer alacağı ve bu yılın ilerleyen günlerinde yayınlanacak olan Resident Evil: Infinite Darkness. Netflix, alternatif bir feodal Japonya’da Siyah bir samurayı konu alan Yasuke için de yeni bir afiş yayınladı. Funimation’ın Crunchyroll satın alımı gerçekleşirse, büyük olasılıkla Sony’ninki kadar geniş bir anime kütüphanesi sunamayacak olsa da, Netflix’in çeşitli koleksiyonu hala dünya çapındaki anime hayranlarını çekebilir. Yakında gelecek olan Eden ve Yasuke yapımlarının her ikisinin de çok sayıda uluslararası içerik oluşturucu tarafından hayata geçirilen yepyeni hikayeler olması ilgi çekiyor. Hem Japonya içinden hem de dışından en iyi içerik oluşturucularla çalışarak Netflix’in orijinal anime serisini çeşitlendirme hedefini daha da güçlendiriyor.

En tehlikeli TikTok videosu görenleri şaşkına çevirdi!