Uzmanından kripto para tavsiyeleri: Bu kripto paralar aşırı yükselebilir

abd kripto para

Uzmanından kripto para tavsiyeleri en fazla merak edilen detaylar içerisinde yer alıyor. Son dönemlerde herkesin hızlıca zengin olma hayalleri kurması bu merakı artırıyor. Hadi gelin önerilere birlikte bakalım.

Bitcoin hızlı bir şekilde yükselince uzmanından kripto para tavsiyeleri çok daha önemli hale geldi. Sosyal medya veya diğer platformlar üzerinden önerilerde bulunan kişiler bazen hedefi tutturabiliyor. Burada asıl önemli olan doğru kripto parayı tercih edebilmek.

Bitcoin genel olarak değerlendirildiğinde sadece 6 ay içerisinde yaklaşık 7 kat büyüme elde etti. Henüz sert bir şekilde yükselmeyen ancak yukarıya doğru eğilimli olan kripto paralar yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Usta kripto para trader’ı Ben Armstrong iyi bir kazanç sağlayabilecek bazı yatırım önerilerinde bulundu.

Bazı altcoin projeleri tahmin edilenden daha fazla yükselebilir

Kripto para alanında yaptığı doğru tahminlerle bilinen Ben Armstrong bazı önerilerde bulundu. Özellikle kimi kripto paraların henüz istenilen seviyede olmadığını söyledi. Bunlar içerisinde ilki Blockchain tabanlı satış noktası platformu Pundi X (NPXS) oldu.

Uzmanından kripto para tavsiyeleri

Bunun hemen ardından Holochain (HOT) öneri listesinde yer alıyor. Ona göre Blockchain teknolojisini bu kripto para birimi ileriye taşıyabilir. Böylece daha fazla yatırım alacaktır. BitTorent (BTT), Harmony (ONE) ve VeChain (VET) ise en fazla önerilen diğer kripto paralar içerisinde yer alıyor.

Uzmanlar kripto paralar için Nisan ayını işaret ettiler

Her ne kadar usta yatırımcılar bu tür önerilerde bulunsa bile her zaman için sizler realist davranmayı unutmayın. Yukarıdakiler ise kesinlikle yatırım yapmanız için anlatılmadı. Sadece genel bir değerlendirme yapmanıza yardımcı olabileceğini düşünüyoruz.