En tehlikeli TikTok videosu görenleri şaşkına çevirdi!

TikTok yeme bozukluğu problemine destek olmaya çalışıyor

Bugünlerde en tehlikeli TikTok videosu viral oldu. Genellikle tehlike denilince akıllara akrobatik hareketler geliyor. Fakat bu seferki son derece farklıydı. işte konuyla alakalı merak edilenler.

Sosyal medyada en tehlikeli TikTok videosu olarak geçen bir paylaşım görenleri hayret ettirdi. Gökdelenlerin tepesinde akrobatik hareketler yapanlar ya da tehlikeli sularda yüzenler genellikle sıradan olmaya başladı. Bu sefer yapılan paylaşım hareket içermese bile yine de ölümle sonuçlanabilirdi.

TikTok videoları dünya genelinde tepki toplamaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere bir dönem Hintli TikTok fenomenleri yüzünden uygulama kapanma noktasına geldi. Ayrıca Türkiye’de de bu tür videolar çekerken ölen insanlar var. KaylinMarie21 isimli TikTok kullanıcısı ise ölüm tehlikesini üst seviyeye çıkardı.

TikTok fenomenleri tehlikeyi seviyor

Bu fenomen tarafından yapılan tehlikeli hareket ise dünyanın en zehirli ahtapotunu elinde tutmak oldu. Kulağa biraz tuhaf gelse bile bu ahtapotun zehri insanı çok rahat bir şekilde öldürebilecek boyutta. Mavi halkalı ahtapotlar 12 ila 20 santimetre boyuna sahip.

@octomomkp

Called my dad crying 3 hours later in Bali🙃 #blueringoctopus #bali #uluwatu #fyp #imdumb #thanksjesuschrist #ShowerWithMoxie #EnvisionGreatness

♬ Oh No Oh No Oh No No No – Dubskie

küçük görünmesine rağmen zehri tahmin edilenden çok daha büyük. Mavi renkli belirgin halkalara sahip olan bu ahtapot, sarı renk alabiliyor. Özellikle tehlike anlarında renk değişimi çok daha hızlı bir şekilde gözlemleniyor. Bu TikTok fenomeni tarafından çekilen videoda ahtapotun sürekli renk değiştirdiği görüldü.

TikTok, 15 Nisan’da kişiselleştirilmiş reklamları zorunlu hale getirecek

Videoda yer alan ahtapot bir şekilde zehrini ona akıtsaydı muhtemelen orada kısa bir süre içerisinde ölecekti. Yüksek ihtimalle kendisi de bu ahtapotun ne kadar zehirli olduğunu bilmiyordu. Ancak renk değişimlerine bakılırsa o ara zehrini karşı tarafa akıtmaması büyük bir şans olarak görülebilir. TikTok videoları çekerken dikkatli olmanızı özellikle öneriyoruz.