Netflix animesi The Way of the Househusband hakkında bilmeniz gerekenler

Netflix animesi The Way of the Househusband hakkında bilmeniz gerekenler

Son zamanlarda Netflix, etkileyici anime kataloğuna yeni bir giriş ekleyerek The Way of the Househusband uyarlamasını yayınladı. Kousuke Oono’nun mangasının anime uyarlaması hakkında bilinmesi gerekenlere bir göz atalım.

The Way of the Househusband, çok fazla ilgiyi hak eden bir manga. Oono tarafından yazılan ve resimlenen The Way of the Househusband, daha önce Ölümsüz Ejderha olarak bilinen bir yakuza olan Tatsu hakkında bir hayat mangası. Bu güne kadar Japonya’daki en ölümcül yakuzalardan biri olarak kabul ediliyor; ancak bir tasarımcı olan hayatının aşkı Miku ile tanıştıktan sonra bu meslekten uzaklaşıyor. The Way of the Househusband, Tatsu’nun evliliğe uyum sağladığını, Ölümsüz Ejderha’nın yakuza’ya olan bağlılığını ve tutkusunu yemek pişirme, temizlik ve egzersiz gibi günlük işlere çevirmesine odaklanıyor.

Netflix animesi The Way of the Househusband hakkında bilmeniz gerekenler

Manga, Tatsu’nun ciddi ve saldırgan kişiliğiyle, şu anda yaşadığı sıradan hayatla tam bir tezat oluşturan büyüleyici ve komik. Bu günlük meseleleri hala bir yakuza gibi ele alırken, manga pozitif erkekliğin harika bir tasviri. Tatsu, karısını desteklemek ve yeni topluluğuna yardım etmekten başka bir şey istemiyor. Bunu birileri aracılığıyla başarmak anlamına gelse bile. İster aksiyon, ister romantizm veya komedi hayranı olun, bu manga tüm bu türlerin yönlerini almış ve aşk hakkında komik bir hikaye yaratıyor. Manga inanılmaz derecede iyi karşılandı ve Goodreads’te 885 yorumda 4,28 puan aldı. Hatta 2020 En İyi Mizah Yayını dalında Eisner Ödülü’nü kazandı ve 1998’de ödülü geri kazanan Masashi Tanaka’nın Gon Swimmin’inden bu yana bir manga bunu başaramadı. Ayrıca 2020’de En İyi Manga için Harvey Ödülleri’ne aday gösterildi. Netflix yapımına oldukça güveniyor.

LG’den sonra sırada Sony Mobile mı var?