Musk ve Zuckerberg kozlarını ringde paylaşacak

Zuckerberg, Musk ile dövüşe hazırlanmak için bahçesine ring koydurdu!

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki atışma ringe taşınıyor. İki ismin önümüzdeki günlerde bir dövüşte kozlarını paylaşma ihtimali gitgide artıyor.

Teknoloji dünyasında bugüne kadar pek çok kavgaya şahit olduk ama böylesini daha önce hiç görmedik. Çünkü belki de ilk kez iki teknoloji patronu arasındaki kavga dövüşe dönüşecek gibi duruyor. Üstelik bu dövüş herkesin gözü önünde, bir dövüş kafesinde gerçekleşecek. Bu dövüşte yer alacak isimler ise teknoloji dünyasının asi çocuğu Elon Musk ile Mark Zuckerberg olacak.

Her şey Elon Musk’ın Zuckerberg’i bir dövüşe çağırmasıyla başladı. Musk’ın alaycı bir şekilde ortaya attığı bu meydan okuma, Zuckerberg’den cevap buldu. Meta’nın patronu, sürpriz bir şekilde geri adım atmadı ve Musk’a açıkça “yeri ve zamanı söyle” dedi. Bunun üzerine gözler Musk’a çevrildi ama o da geri adım atmadı. Geldiğimiz noktada iki isim arasında bir kafes dövüşü gerçekleşmesi baya baya gerçek bir ihtimal haline gelmiş durumda.

Musk ve Zuckerberg

Amerika’da dövüş müsabakaları denince akla gelen ilk isim olan Dana White da her iki isimle de görüştüğünü ve her ikisinin de bu konuda son derece ciddi olduğunu söylüyor. UFC’nin, yani ABD’deki en popüler dövüş organizasyonunun başındaki isim olan White, bunun tarihteki en büyük, en popüler dövüş olabileceğini düşünüyor.

İlk bakışta, fiziki üstünlüğünden ötürü Elon Musk üstün görünüyor belki ama Zuckerberg’in de son dönemde jiu jitsu alanında ciddi anlamda kendini geliştirmiş olması onun da hafife alınmaması gereken bir rakip olduğunu gösteriyor. Hatırlarsanız birkaç ay önce Zuckerberg’in bir jiu jitsu müsabakasına katıldığı ve burada rakiplerini alt ettiği ortaya çıkmıştı. Yani anlayacağınız Musk’ın işi öyle kolay olmayabilir.

Galaxy Z Fold 5 görselleri sızdırıldı