Mark Zuckerberg: Elon Musk dövüşten kaçıyor

Zuckerberg, Musk ile dövüşe hazırlanmak için bahçesine ring koydurdu!

Mark Zuckerberg, Elon Musk ile dövüşmeye hazır olduğunu ama Musk’ın sürekli bahane uydurarak dövüşten kaçtığını söyledi.

Teknoloji dünyasında bugüne kadar pek çok kavgaya şahit olduk ama böylesini daha önce hiç görmedik. Çünkü belki de ilk kez iki teknoloji patronu arasındaki kavga fiziki bir dövüşe dönüşecek. Üstelik bu dövüş herkesin gözü önünde, bir dövüş kafesinde gerçekleşecek. Bildiğiniz gibi kısa süre önce Elon Musk, Mark Zuckerberg’i bir kafes dövüşüne davet etti; Zuckerberg de bu meydan okumayı hemen kabul ederek, “yeri ve zamanı söyle yeter” diye cevap verdi. O günden beri bu ikilinin gerçekten bir kafeste kozlarını paylaşıp paylamayacağı merak konusu olmuş durumda.

Her iki taraf da bu konuda gayet ciddi olduklarını ve dövüşe açık olduklarını söylüyor olsa da bu dövüş bir türlü gerçekleşmedi. Mark Zuckerberg’e bunun sebebi ise Elon Musk. Meta’nın yeni sosyal medya platformu Threads üzerinden bir paylaşım yapan Zuckerberg, Elon Musk ile dövüşmeye hazır olduğunu ama Musk’ın sürekli bir şeyleri bahane ederek kavgadan kaçtığını söyledi. Zuckerberg, Musk sürekli bir şeyleri öne sürdüğü için henüz kavga için bir tarih belirlenmediğini ama belirlendiğinde kamuoyuyla paylaşacağını açıkladı.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg

İlk bakışta, fiziki üstünlüğünden ötürü Elon Musk avantajlı görünüyor belki ama Zuckerberg’in de son dönemde jiu jitsu alanında ciddi anlamda kendini geliştirmiş olması onun da hafife alınmaması gereken bir rakip olduğunu gösteriyor. Hatta dövül otoriteleri Zuckerberg’i bir adım önde görüyo. Hatırlarsanız birkaç ay önce Zuckerberg’in bir jiu jitsu müsabakasına katıldığı ve burada rakiplerini alt ettiği bir video ortaya çıkmıştı. Yani anlayacağınız Musk’ın işi öyle kolay değil. Belki de bu yüzden Musk da zaman kazanmaya çalışıyor. Çünkü Musk’ın da son dönemde özel antrenörlerle karma dövüş sanatları üzerine çalıştığı biliniyor.

Netflix kendi bulut oyun servisini kuruyor