Motorola Razr 2022’nin çıkış tarihi belli oldu

Motorola Razr 2022

Motorola’nın yeni katlanabilir akıllı telefonu Motorola Razr 2022’nin tanıtılacağı ve piyasaya sürüleceği tarih belli oldu.

Son dönemde popüler hale gelmeye başlayan katlanabilir telefonların önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha yaygın hale gelmesi bekleniyor. Ancak bugün bu alanda kayda değer ürünler piyasaya süren büyük şirketlerin sayısı oldukça kısıtlı. Bildiğiniz gibi bu alanda akla gelen ilk şirket Güney Koreli teknoloji devi Samsung. Şirketin yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ile Galaxy Z Flip 4’ü de yakında piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak bu alanda ürün veren tek şirket Samsung değil elbette. Motorola da yeni katlanabilir telefonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Motorola Razr 2022

Motorola, yeni katlanabilir akıllı telefonu Motorola Razr 2022’u tanıtacağı tarihi açıkladı. Merakla beklenen Razr 2022, 2 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak. Aynı gün Çin’de piyasaya sürülecek. Razr 2022, şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Moto X30 Pro ile aynı etkinlikte tanıtılacak.

Motorola tarafından daha önce paylaşılan bilgiler sayesinde telefon hakkında ufak tefek detaylar hakimiz. İlk olarak Motorla Razr 2022, daha kıvrımlı hatlara sahip şık bir tasarıma sahip olacak gibi duruyor. Motorola’nın paylaşımlarında dikkat çeken bir diğer detay da telefon çift arka kamerayla gelecek olması. Öte yandan telefonun dış yüzeyindeki ekran da öncülünden daha büyük olacak.

Motorola şimdilik Motorola Razr 2022’nin sadece Çin’deki çıkış tarihini açıkladı ama şirketin yeni katlanabilir telefonunu Çin dışında da satışa sunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Marvel iki yeni Avengers filmi duyurdu