Motorola Razr 50 Ultra da Sertifika Alırken Görüldü

Motorola Razr 50

Motorolar Razr 50’den sonra Motorola Razr 50 Ultra da TENAA’dan sertifika alırken görüldü; Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Bildiğiniz gibii Motorola, çok yakında Razr serisine iki yeni model daha ekleyecek. Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan Motorola Razr 50 ve Razr 50 Ultra, son günlerde çeşitli sızıntılarla gündeme taşındılar. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce Motorola Razr 50’yi TENAA’da görmüştük. TENAA’dan sertifika alma sırası şimdi de Ultra modeline geldi. Bugün de Motorola Razr 50 Ultra TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun başlıca teknik özellikleri de netlik kazanmış oldu.

ABD pazarına Motorola Razr+ adıyla sunulacak, dünyanın geri kalanında ise Motorola Razr 50 Ultra olarak raflardaki yerini alacak olan telefon, öncülü gibi dikine katlanan bir katlanabilir telefon. Motorola Razr 50 Ultra’nın katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik pOLED bir ekran kullanacak. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2640p olacak. Telefonun dış yüzündeki ufak ekran ise 3.6 inç olacak.

Motorola Razr 50 Ultra

TENAA’da yer alan bilgiler, telefonun daha önce de söylendiği gibi Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacağını doğruluyor. Öte yandan gelen son bilgiler Motorola’nın dört farklı RAM seçeneği sunacağını gösteriyor: 8, 12, 16 ya da 18 GB. Dahili depolama alanı konusunda da aynı şekilde dört farklı seçenek sunuluyor: 128 GB, 256 GB, 512 GB ya da 1 TB. Özellikle 18 GB RAM/1 TB depolama alanı kombinasyonu bugüne kadar nadiren gördüğümüz bir kombinasyon.

Telefonun bataryasının 4000 mAh olacağı söyleniyordu ama şarj hızı belirsizliğini koruyordu. Geçtiğimiz günlerde 3C’de ortaya çıkan bilgiler, telefonda 68 W hızlı şarj özelliği olacağını gösterdi.. İşletim sistemi ise tahmin edileceği üzere Android 14 olacak.

Telefonun 50 megapiksellik ana kamerasına 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Bu telefoto kamerada 2x optik zoom özelliği bulunacak. Telefonun iç yüzünde bulunacak selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak.

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi