Motorola Razr 2023 görselleri sızdırıldı

Motorola Razr 2023

Motorola’nın yakında kullanıcılarla buluşturacağı yeni katlanabilir telefonu Motorola Razr 2023’ün tasarımını gözler önüne seren görseller sızdırıldı.

Son dönemde akıllı telefon pazarında hızla yaygınlaşan katlanabilir akıllı telefonlara çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Bu alanda ürün ortaya koyan telefon üreticileri arasında yer alan Motorola, katlanabilir akıllı telefon serisi Motorola Razr serisinin en yeni üyesini çok yakında kullanıcılarla buluşturacak. Motorola Razr 2023 adıyla anılan bu telefon için bekleyişimiz sürerken, telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni görseller sızdırıldı.

Razr+ 2023 ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen Razr 2023’ün sızdırılan bu tasarım görselleri, telefonun tasarımının Galaxy Z Flip’in önceki yıllardaki modellerini andırdığını gösteriyor. Samsung’un Galaxy Z Flip serisinde olduğu gibi Motorola Razr 2023’te de arka kameraların hemen yanında ufak dış ekran yer alıyor.

Sızdırılan görsellerde dikkat çeken bir diğer detay da katlanabilir ekrandaki kamera deliği oluyor. Ayrıca ekranın etrafındaki çerçevenin inceliği de dikkat çekiyor.

Motorola Razr 2023 4

İsimlerinden de anlaşılacağı üzere bu serinin amiral gemisi modeli Razr+ 2023. Bu yüzden Razr 2023’ün bazı pazarlarda Razr Lite adıyla satışa sunulacağı söyleniyor.

Hatırlarsanız Motorola Razr 2022’de arka taraftaki çift kamera alt alta konumlandırılmıştı. Onların altında da 2.7 inçlik dış ekran vardı. Bu yılki modelde ise arka kameralar yan yana yer alıyor. Motorola telefonlarında ilk kez dış ekran da kameralarının altında değil yanında yer alıyor. Bu tasarım telefona daha şık bir görünüm veriyor belki ama kullanım açısından bazı dezavantajlar yaratıyor. Çünkü bu ufak ekranda bildirimleri görüntüleyebiliyor olsanız da bu bildirimlerle etkileşime girmek için iç ekranı açmanız gerekiyor.

Motorola Razr 2023 3 Motorola Razr 2023

Yapay zeka nükleer felaket boyutunda bir yıkıma sebep olabilir