Samsung Galaxy F55’in Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy F55

Çok yakında resmi olarak tanıtılacak olan Samsung Galaxy F55’in çıkışına saatler kala gelen son sızıntı, telefonun fiyatını ortaya çıkardı.

Son dönemde Galaxy M ve Galaxy F serisi gibi alternatif serilerine de yeni modeller ekleyen Samsung, yarın Galaxy F serisine yeni bir model daha ekleyecek. Normalde 19 Mayıs’ta tanıtılması beklenen ama çıkışı son anda ertelenen Samsung Galaxy F55, yarın düzenlenecek etkinlikle nihayet resmi olarak tanıtılacak.

Galaxy F55’in lansmanı için bekleyiş sürerken, gelen son bir sızıntıyla birlikte telefonun fiyatı da belli oldu. Telefonun 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip en alt versiyonu, 300 dolarlık bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip versiyonun fiyatı ise yaklaşık 400 dolar olacak.

Samsung Galaxy F55

Samsung Galaxy F55, Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Galaxy C55’in farklı bir versiyonu olacağı söylenen Galaxy F55, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın altına gömülü bir parmak izi sensörü yer alıyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 45 W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Son olarak arka kameraya geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera çıkıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası da 50 megapiksel.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu