Katlanabilir telefon Motorola Razr sızdı!

Motorola Razr

Motorola’nın katlanabilir telefonu Motorola Razr sızdı. Razr dikine katlanarak rakipleri karşısında farkını ortaya koyacak gibi görünüyor.

Motorola bir dönem kapaklı telefonu Razr ile büyük beğeni toplamış hatta o dönemler bu telefon kült modeller arasında yer almayı başarmıştı. Aradığı kanı Android’de bulan firma, amiral gemisi segmentinde yarışmak yerine uygun fiyatlı yüksek performanslı telefonu tanıtmıştı. Firmanın çok yakında ise Razr markasını tekrardan canlandıracağı söyleniyordu.

Katlanabilir telefon Motorola Razr böyle görünecek!

Katlanabilir telefon Razr bugün render görselleri ile karşımıza çıktı. Katlanabilir telefon segmentinde yer alan Samsung’un Galaxy Fold ve Huawei’nin Mate X modelleri bildiğiniz yatay bir şekilde katlanıyor. Ancak bu telefon, rakiplerinden farklı olarak dikine katlanacak.

Samsung Galaxy Fold ne zaman satışa sunulacak?

Razr modelinin yapısından taviz vermeyecek olan firmanın, bu modeli henüz ne zaman tanıtacağı ve kaç dolardan satışa sunacağı bilinmiyor. Ancak tahminler bu modelin diğer katlanabilir telefonlar gibi 1.500 dolar gibi bir fiyata sahip olacağı yönünde.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga seti ve 6 GB RAM’den alacak olan telefonda 22:9 oranında 6.2 inç büyüklüğünde ekran bulunacak. Türkiye’de satışa sunulmasını beklemediğimiz telefon bakalım katlanabilir modeller arasında nasıl bir performans sergileyecek?

Razr