Motorola Moto G13 tasarımı ilk defa sızdırıldı

moto e22

Çin merkezli teknoloji devi Motorola’nın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modeli Moto G13, ilk defa kendini gösterdi.

Motorola Moto G13 tasarımı ilk defa sızdırıldı. Motorola son derece iyi geçirdiği bir yılı yakında geride bırakacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Gerçekten de 2022 yılına şöyle bir dönüp baktığımız zaman, özellikle son 10 senedir sürekli bir sürüncemede olan markanın artık oturmuş bir yapıya kavuştuğunu görüyoruz. Nitekim akıllı telefonlara geçişle birlikte bir anda daldan dala savrulmaya başlayan Motorola, uzunca bir süre gerilemeye devam ettikten sonra nihayet Google tarafından satın alınmış ancak Amerikalı teknoloji devinin Motorola markasından ziyade bu şirketin sahibi olduğu patentlerle ilgilenmesi nedeniyle daha da geri plana itilmişti.

Motorola Moto E13

Neyse ki Lenovo Motorola’yı bünyesine kattı de marka yeniden eski günlerine dönebilmek için bir fırsat yakalamış oldu. İşte Motorola yakaladığı bu fırsatı iyi kullanmaya devam ederken, 2023 yılında da benzer başarıları sürdürebilmek için şimdiden kolları sıvadı.

Motorola, konsept katlanabilir akıllı telefonunu sergiledi!

Motorola Moto G13 tasarımı ilk defa sızdırıldı

Şirketin üzerinde çalıştığı modellerden birisiyse, bütçe dostu akıllı telefon meraklılarının heyecanla bekledikleri Moto G13 modeli. Bugüne kadar herhangi bir özelliği netleşmeyen bu telefonun render görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, en azından kamera yapısı anlaşılmış oldu.

motorola

Söz konusu görüntüye baktığımız zaman Motorola Moto G13’ün arka yüzeyinde ikili bir kamera kurulumunun olduğunu görüyoruz. Ön yüzeyinde yuvarlak delik tasarımlı bir kamera bizleri karşılarken, telefonun özellikle alt kısmında kalınlaşan çerçeve yapısı dikkatlerden kaçmadı. Motorola, şimdilik Moto G13’ün muhtemel çıkış tarihi veya fiyatı hakkında bir açıklama yapmazken, duyum kanalları bu telefonun 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacağını düşünüyor.

TIGGO 8 PRO : Lüks anlayışına yeni bir boyut getiriyor