Moto E’den İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

Moto Eden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

Motorola tarafından önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenen Moto E’den ilk görüntüler internete sızdırıldı.

ABD menşeli telefon üreticisi Motorola, düşük maliyetli akıllı telefonu Moto G‘yi geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüş ve Hindistan başta olmak üzere tüm yükselişte olan pazarlarda büyük ilgi görmüştü. Moto G’nin yakaladığı bu başarının ardından düşük maliyetli bir diğer akıllı telefonu olan Moto E‘yi de yakında piyasaya sürmesi beklenen Motorola, yeni akıllı telefonunu 13 Mayıs’ta resmi olarak tanıtacak.

Moto_E

Moto E‘nin resmi olarak gün yüzüne çıkarılmasına bir haftadan kısa bir süre kalmışken, telefondan ilk görüntüler de internete sızdırıldı. İlk olarak Motorola Mexico’nun resmi Facebook sayfasında ortaya çıkan bu yeni görüntü, kısa sürede teknoloji basınının dikkatini çekti. Yayınlanan bu yeni görüntüde sol tarafta yer alan Moto G’nin sağında duran yeni telefonun Moto E olduğu belirtiliyor. Daha önce telefonla ilgili ortaya çıkan söylentilerde de bahsedildiği gibi Moto E‘nin tasarımı Moto G‘yle birçok benzerlik taşıyor. Motorola cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmış değil ama 13 Mayıs’ta telefonla ilgili merak edilen tüm detayların ortaya çıkması bekleniyor.

HTC One M8 Ace İçin Tatınıtım Kampanyası Başlatıldı