Yeni Motorola Moto X Ne Zaman Çıkacak?

Yeni Motorola Moto X

Motorola tarafından bugün paylaşılan bilgiler, merakla beklenen yeni Motorola Moto X’in ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili ilk detayları ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz yıl Lenovo bünyesine katılan Amerikalı telefon üreticisi Motorola‘nın bugüne kadar piyasaya sürdüğü en başarılı telefon Moto X‘in ikinci nesil üyesi henüz altı ay önce piyasaya sürülmüş olsa da, şimdiden yeni Motorola Moto X hakkında söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan yeni nesil Moto X şimdilik gizemini koruyor olsa da, bugün paylaşılan yeni bilgiler telefonun ne zaman kullanıcılarla buluşacağı hakkında ilk detayları gün yüzüne çıkardı.

Yeni_Motorola_Moto_X

Motorola başkanı Rick Osterloh’un resmi Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada tüm ürünleri için yaklaşık bir yıllık bir döngü oluşturmak istediklerini açıklaması, merakla beklenen yeni Motorola Moto X’in öncülüyle aynı dönemde piyasaya sürüleceğini gösterdi. Bu da demek oluyor ki üçüncü nesil Moto X, Ağustos veya Eylül ayında kullanıcılarla buluşacak.

Yeni Moto X’in donanımsal özellikleri hakkında şu ana kadar herhangi bir bilgi paylaşılmamış olsa da, Motorola ve Qualcomm tarafından geçtiğimiz aylarda yayınlanan açıklamada Motorola’nın yeni amiral gemisi akıllı telefonunda Snapdragon 810’u kullanacağının duyurulmuş olması, bahsi geçen bu telefonun yeni Moto X olduğunu düşündürmüştü.

HTC Butterfly 3 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı