Motorola’nın Yeni Kuşağı Moto E Mi?

Motorola’nın Yeni Kuşağı Moto E Mi?

Motorola’nın yeni kuşak telefonu olarak nitelendirilen E ile ilgili yeni sızıntılarla karşı karşıyayız. Telefonun arka kapağı bugün sızdırıldı.

Geçen yıl Motorola, Moto E telefon modeliyle herkesin telefon kullanmasını amaçladıklarını belirtmişti. Motorola yeni model telefonları ile ilgili şu aralar fazla bir bilgi sızdırmıyor.

Muhtemelen sızıntıları belirlenmiş süreçler içinde sızdıracak. Moto E; fiyat olarak başarılı bir telefon modeli olacak. Android Police sitesinde yeni model telefonla ilgili sızıntılar yer alıyor.

Moto E; Motorola’nın yeni kuşak telefon modeli olacak. İlk olarak Motorola E ile ilgili bir kapak görseli sızdırıldı. Yeni telefonun küçük bir ekrana ve flaşlı bir arka kameraya sahip olması bekleniyor.

Motorola’nın Yeni Kuşağı Moto E Mi?
Motorola’nın Yeni Kuşağı Moto E Mi?

Lakin geçen yılki modelin en büyük sorununu ön kamerası oluşturuyor. Gelen bilgilere göre Moto E’nin; Android Lollipop 5.0 işletim sistemini kullanması bekleniyor.

Moto E’nin; 960×540 çözünürlüğünde 4.5 inçlik bir ekran kullanacak. Telefonun ne zaman ve hangi fiyata satışa sunulacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Apple Watch Sonunda Satışa Çıkıyor!