Motorola Moto 360’ın Farklı Yüzleri Ortaya Çıktı

Motorola Moto 360ın Farklı Yüzleri Ortaya Çıktı

Android Wear işletim sistemini kullanacak ilk akıllı saatler arasında yer alan Motorola Moto 360 için hazırlanan farklı yüzler gün yüzüne çıktı.

İnternet devi Google giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemini geçtiğimiz aylarda tanıttığında, işletim sisteminin çıkış cihazları olarak duyurulan akıllı saatler Motorola Moto 360 ve LG G Watch olmuştu. Bu iki cihaz arasında asıl ilgiyi Amerikalı telefon üreticisi Motorola tarafından geliştirilen Moto 360 gördü. Çünkü bugüne kadar piyasaya sürülen akıllı telefonların aksine Moto 360’da yuvarlak bir ekran yer alıyordu ve tasarım olarak günlük kullanıma oldukça elverişli görünüyordu.

Motorola_Moto_360 (1)

Motorola Moto 360‘ın bu yuvarlak ve şık tasarımı birçok teknoloji meraklısının ilgisini çekmeyi başarmış olsa da, ürün için belirlenen 249 Euro’luk fiyat bir akıllı saat için oldukça yüksek bulundu. Ancak görünen o ki Motorola yeni akıllı saati için hazırladığı ilgi çekici özelliklerle bu fiyatın hakkını vermeye kararlı. Geçtiğimiz aylarda başlattığı bir yarışmayla akıllı telefonu için hazırlanan tasarımları toplayan Motorola, bu tasarımlar içinden Motorola Moto 360 için uygun bulduklarını kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Motorola‘nın seçtiği bu akıllı saat yüzlerinden ilk görüntülerin yayınlanmasıyla beraber, Moto 360 almak isteyen kullanıcılara sunulacak alternatifler de gün yüzüne çıkmış oldu.

Motorola_Moto_360 (1)

LG F460L’nin Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı