Motorola Moto X40 Pro görselleri sızdırıldı

Motorola Moto X40 Pro

Sızdırılan yeni görseller sayesinde Motorola Moto X40 Pro’nun tasarımı net bir şekilde görüldü. Telefonun çok yakında tanıtılması bekleniyor.

Motorola, bir süre geri planda kalmış olsa da son dönemde teknoloji dünyasının gündeminde sık sık kendisine yer buluyor. Son birkaç ayı dolu dolu geçiren şirket, yıl bitmeden akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Son dönemde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan Motorola Moto X40’ın çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Üstelik Moto X40 tek başına da gelmiyor. Moto X40’ın yanı sıra Moto X40 Pro da piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz ay TENAA’dan sertifika almasıyla birlikte teknik özellikleri ortaya çıkan Moto X40 Pro, bu kez de sızdırılan görselleriyle gündeme taşındı. OnLeaks hesabı tarafından sızdırılan bu görseller sayesinde telefonun tasarımı da görülmüş oldu.

Moto X40 Pro

Motorola Moto X40 Pro, kıvrımlı bir ekranla geliyor. Dört taraftan kıvrımlı bu ekranın 144 Hz yenileme hızında olması bekleniyor.

Daha sonra global pazara Motorola Edge 40 Pro olarak sunulması beklenen Motorola Moto X40 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine 8 ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği eşlik edecek.

Öte yandan Moto X40’ın kamerasıyla da iddialı olması bekleniyor. Gelen bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasında 50 megapiksellik ana lense yine 50 megapiksellik geniş açılı bir lens ve 12 megapiksellik bir telefoto lens eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası ise 60 megapiksel olacak.

Facebook’a 276 milyon dolar ceza kesildi