Motorola yeni Edge modellerini 8 Eylül’de tanıtacak

Motorola Edge

Akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Motorola, 8 Eylül’de bir etkinlik düzenleyerek yeni Edge modellerini tanıtacak.

Çinli telefon üreticisi Motorola için ağustos ayı dolu dolu geçiyor. Ayın başında yeni amiral gemisi akıllı telefonları Moto X30 Pro ve S30 Pro’yu piyasaya süren şirket, kısa süre sonra da yeni katlanabilir telefonu Razr (2022)’yi tanıttı. Geçtiğimiz günlerde de Edge serisinin yeni üyesi Edge (2022) resmen tanıtıldı.

Ağustos ayını dolu dolu geçiren Çinli telefon üreticisi, eylül ayında da hız kesmeyecek gibi görünüyor. Çünkü gelen son bilgiler, şirketin 8 Eylül’de yeni bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini gösteriyor. 8 Eylül’deki bu etkinlikte tanıtılacak ürünler hakkında detaylı bir açıklama yapılmamış olsa da, gelen bilgiler bu etkinlikte yeni Edge modellerinin tanıtılacağını gösteriyor.

Motorola Edge X30

Çinli telefon üreticisinin 8 Eylül’de üç yeni Edge modeli tanıtması bekleniyor. Ancak aslında bu üç model tamamen yeni telefonlar olmayacak. Çünkü Motorola, bu ayın başında Çin’de piyasaya sürdüğü Moto X30 Pro ve S30 Pro’yu Çin dışında Edge serisinin üyeleri olarak sunacak. Yani 8 Eylül’de tanıtılacak yeni Edge modellerinden ikisi, aslında X30 Pro ve S30 Pro’nun Çin pazarı dışı için uyarlanmış versiyonları olabilir.

8 Eylül’de düzenlenecek bu etkinlikte tanıtılacak Edge modelleriyle ilgili merak edilen detaylar, etkinlik yaklaştıkça gün yüzüne çıkacaktır. O yüzden bu belirsizliğin ortadan kalkması için 8 Eylül’e kadar beklememiz gerekmeyebilir.

Netflix’ten The Sandman sürprizi