Motorola One Power özellikleri kesinleşti

motorola one power

Motorola’nın orta segmente hitap eden yeni modeli One Power, geçtiğimiz gün TENAA onayını aldı. Böylece Motorola One Power özellikleri de kesinleşmiş oldu. İşte detaylar.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra, akıllı telefon sektöründe daha etkin bir görünüm sergilemeye başlayan Motorola, önümüzdeki dönemde yeni bir model daha tanıtacak.

Son birkaç yıldır özellikle orta segmentteki model yelpazesini genişletmek üzere çalışmalar yürüten Motorola’nın yeni cihazı da orta seviyede rekabet edecek.

Kısa süre önce ortaya çıkan Motorola One Power hakkında bazı detaylar zaten sızdırılmıştı. Telefonun TENAA’da ortaya çıkmasıyla birlikte, sızdırılan bilgiler de onaylanmış oldu.

Orta segmente iddialı model; Motorola One Power

Motorola One Power, daha önce sızdırılan raporlarda da belirtildiği üzere gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 636 yonga setinden alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 64GB. FHD+ çözünürlükte 6.2 inçlik bir ekranla gelecek olan One Power, son dönemde trend olan çentikli tasarım çizgisiyle karşımıza çıkacak.

Arka tarafında 12MP + 5MP’lik çift ana kamera modülü yer alan telefonun, selfie kamerası ise 8MP olacak. 3780 mAh kapasitesine sahip bir bataryadan beslenecek olan telefonun hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise henüz netleşmiş değil.

One Power ile ilgili sızdırılan son bilgilere göre, Motorola Ağustos ayı içerisinde özel bir etkinlikte yeni telefonunu tanıtacak. Elbette çıkış tarihi henüz netlik kazanmış değil.

iPhone X en çok satan telefon oldu