Motorola, 2 Ağustos’ta bombaları patlatacak!

motorola

Lenovo çatısı altına girdikten sonra çok daha aktif bir görünüm sergilemeye başlayan Motorola, 2 Ağustos’ta büyük bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı.

Bir zamanlar cep telefonu pazarının zirvedeki isimlerinden biri olan Motorola, akıllı telefonlara geçiş sürecine ayak uyduramamıştı. Şirketin pazarlama ağında yaşanan aksaklıklar sonrası iflasın eşiğine gelen cep telefonu üreticisi, Çinli Lenovo tarafından satın alınmıştı.

Lenovo bir ara Motorola’nın fişini çekmeyi düşünse bile, marka değeri ve hızla artan pazar payı gibi durumlar göz önünde bulundurularak bu karardan vazgeçilmişti.

Hali hazırda bazı Moto cihazları ülkemizde de uygun fiyatlardan satılmakta. Malum, şirketin Lenovo bünyesine geçmesi sonrasında fiyat politikası da hayli yumuşamıştı.

Yeni pazarlama stratejileri sayesinde hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Motorola, önümüzdeki Ağustos ayında büyük bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. 2 Ağustos’ta gerçekleşecek olan bu etkinlikte Moto Z3 ailesinin tanıtılması bekleniyor.

Muhtemelen Moto Z3 serisi haricinde bazı yeni modeller de görücüye çıkacaktır. Son sızıntılara bakacak olursak, Moto One Power’ın da bahse konu etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Elbette henüz bu konu hakkında net bir detayın bulunmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Öte yandan şunu da dip not olarak belirtelim. Motorola’nın 2 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlikten yalnızca 1 hafta sonra, Samsung da önemli bir etkinlikle karşımıza olacak. Güney Koreli şirket, 9 Ağustos’ta merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Note 9’u tanıtacak.

Samsung yeni Galaxy On modelini tanıtacak