Monster Pusat Seyahat Kiti ile hayat hızınızdan taviz vermeyin!

bn fdre

#İŞBİRLİĞİ

Monsterp Pusat seyahat kiti ile karşınızdayız. Bu kit, hızlı şarj destekli bir GaN adaptör ve bir de Type-C kablodan oluşuyor. Eğer hızlı bir yaşantınız varsa, evinizde ya da ofisinizde adaptör karmaşası yaşamak istemiyorsanız, aynı anda 3 cihazı birden şarj edebileceğiniz bu seti göz önünde bulundurabilirsiniz.

GaN adaptör, 65w değere kadar hızlı şarj imkânı sunabiliyor. Buna ek olarak 1.2 metre uzunluktaki Type-C örgü kablo da gayet dayanıklı yapıda ve 100w değerine kadar destek sunuyor. Bu kabloyu isterseniz farklı bir cihazla da kullanabilirsiniz.

Adaptör, sadece 124 gram ağırlıkta. Ufak boyutları itibarıyla isterseniz cebinizde dahi taşıyabilirsiniz. Adaptörün üzerinde 2 tane Type-C, 1 tane de Type-A bağlantı noktası bulunuyor. Toplamda 65w güce kadar performans sunabilen adaptör, aynı anda 3 farklı cihazın güvenle şarj edilmesine imkân sunuyor.

Monster Pusat seyahat kiti

“Monster Pusat Seyahat Kiti, aynı anda 3 cihazı birden şarj ederken de hızlı şarj değeri sunuluyor mu?”

Örneğin, USB-C1 noktasına hızlı şarj destekli bir cihazı bağladığımızda, 45w değerini görüyoruz. Aynı anda USB-C2 noktasına farklı bir cihaz bağladığımızda, 18w değerini alabiliyoruz. Type-A noktası da 15w güç değerini sunabiliyor. Tabii cihazların uyumlu olması da çok önemli.

Monster Pusat Seyahat Kiti sayesinde akıllı telefonlarınızı, tabletlerinizi, Thunderbolt 4 destekli dizüstü PC’leriniz, kablosuz kulaklıklarınızı, akıllı saatlerinizi ve dahasını kolaylıkla ve güvenle şarj edebilirsiniz. Oldukça geniş bir yelpazeye destek söz konusu.

Örneğin biz, testlerimiz esnasında, bir akıllı telefon, bir tablet ve bir de dizüstü PC kullandık. Akıllı telefonumuz hızlı şarj desteğine sahipti ve merak ettiğimiz şey, gerçekten de 3 cihazı aynı anda şarj ederken telefonumuzun hızlı şarj olup olmayacağıydı. Gördüğümüz üzere, hızlı şarj değerini gerçekten de elde edebildik.

Monster Pusat seyahat kiti

“Peki şarj esnasında aşırı ısınma faktörüyle karşılaştık mı?

Cevabımız, hayır. Ürün, zaten aşırı ısınmaya karşı korumalı yapıda geliyor ve CE sertifikası sayesinde de güvenli kullanımı tekrar tekrar hatırlatıyor.

Monster Pusat seyahat kiti, şu an şirketin resmi sayfasında, 969 TL satış fiyatı etiketiyle alınabiliyor.

Monster Pusat Seyahat Kiti hakkında daha fazla detay için buraya tıklayarak resmi sayfaya erişebilirsiniz.

Anker Soundcore R50i: Az paraya gerçek kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz?