Yeni Mission Impossible filmi ertelendi

Mission Impossible

Bu yıl izleyici ile buluşan Mission Impossible – Dead Reckoning Part 1’in başlattığı hikayeyi tamamlayacak olan devam filmi, 2024’ten 2025’e ertelendi.

Yıldız oyuncu Tom Cruise’ün başrolünü üstlendiği Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) serisi beyazperdedeki yolculuğunu sürdürüyor. Son yıllarda çıkan Ghost Protocol, Rogue Nation ve Fallout gibi filmleriyle sinemaseverlerin beğenisini kazanan ve her filmde kendisini yenilemeyi başaran Mission Impossible serisi bu yıl da Dead Reckoning Part One filmiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Tom Cruise’ün yine çılgınca aksiyon sahnelerine imza attığı film hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Ancak buna rağmen gişede beklentileri karşılayamadı. Film dünya genelinde 567.5 milyon dolar gişe yaparak aslında fena olmayan bir rakama ulaştı ama beklentilerin altında kaldı.

Mission Impossible

Fakat bu durum serinin önünü kesmeyecek. Tom Cruise ve MIF ekibi yeni bir filmle geri dönecek. Dead Reckoning Part 1 ile başlayan hikayeyi tamamlayacak olan Dead Reckoning Part 2’nin çekimleri tamamlanmış durumda. Hatta filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak Paramount bu hafta sürpriz bir karar alarak filmi 2025’e erteledi.

Normalde 28 Haziran 2024’te vizyona girmesi beklenen Missison Impossible: Dead Reckoning Part 2, 2025 yazına ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi 23 Mayıs 2025 olarak açıklandı. Hollywood’da bir süredir devam eden oyuncu grevi yüzünden vizyon takviminin alt üst olmasının bu sürpriz erteleme kararında etkili olduğu söyleniyor.

Apple yapay zekaya bir servet harcayacak