İki yeni Görevimiz Tehlike filmi daha geliyor

tom1

Yeni Görevimiz Tehlike filmleri yolda. Görünüşe göre Tom Cruise’un emekli olmaya niyeti yok. Dublör kullanmadan aksiyon filmleri yapmaya devam.

İki yeni Görevimiz Tehlike filmi daha geliyor

Mission: Impossible (Görevimiz Tehlike) – Rogue Nation ve Mission: Impossible – Fallout’un yazarı ve yönetmeni Christopher McQuarrie, iki yeni Mission filmini daha yazıp yöneteceğini duyurdu. Hem de arka arkaya. Bilgilere göre sıradaki ilk film, 2021 Yaz döneminde vizyonda olacak. İkinci filmi de 2022 Yaz döneminde izleyeceğiz. Tabii daha sonra bir duyuru da Tom Cruise’dan geldi. Filmlerin yayıncısı ise, yine Paramount Pictures.

İki yeni Görevimiz Tehlike filmi daha geliyor

Başrolde Tom Cruise’un yer aldığı serinin hâlâ devam ediyor olması aslında şaşırtıcı değil. Zira serinin şimdilik son filmi olan Fallout, geçtiğimiz temmuzda vizyona girmiş ve dünya çapında 791 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

Ve evet, sıradaki iki filmde de Tom Cruise’u izleyeceğiz. 56 yaşındaki aktör, hâlâ yüksek tempolu aksiyon filmlerine ayak uydurabiliyor, hatta çekilen çoğu sahnede dublör yerine kendisi oynuyor. Tabii bu sebeple bazen başına üzücü olaylar da geliyor. Örneğin, son filmin çekimleri esnasında bileğini kırmış ve bu sebeple filmin çekimlerine ara verilmişti.

Snapdragon 855’li Nokia 9 Pureview iddialı geliyor