Mission: Impossible Fallout için nefes kesen fragman!

Mission Impossible Fallout

Sinema dünyasının kült yapımları arasında yer alana Mission Impossible yeni filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. İşte Mission Impossible Fallout için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

İlk filmi 1996 yılında vizyona giren Mission Impossible ya da Türkiye’deki ismi ile Görevimiz Tehlike, 6. filmi ile bir kez daha izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mission Impossible Fallout ismi ile vizyona girecek olan film için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Mission Impossible Fallout nefes kesecek

Serinin 6. filmi olan Fallout’ta bir kez daha Ethan Hunt karakterinin başından geçen olaylara tanıklık edeceğiz. Hunt ve ekibi aldıkları bir görevi yerine getirirken, her zaman olduğu gibi işler yolunda gitmeyecek ve hikaye karakterlerimizi bambaşka bir maceranın içerisine savuracak.

Filmin başrolünde serinin demirbaş isimlerinden biri haline gelmiş olan Tom Cruise bulunuyor. Mission Impossible Fallout’ta, Tom Cruise’a serinin eski filmlerinden tanıdığımız Simon Pegg, Ving Rhames, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson ve Sean Harris eşlik edecek. Ayrıca serinin yeni filminde Superman karakteri ile popülerleşen Henry Cavill de rol alacak.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 27 Temmuz’da gösterime girecek olan film için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan tanıtım videosunda film içerisindeki aksiyon sahnelerine odaklanılmış. Açık konuşmak gerekirse, Mission Impossible Fallout, serinin en aksiyon yüklü filmi gibi görünüyor. Elbette sadece tek bir fragmandan bunu söylemek pek de doğru olmayacaktır.

Deadpool 3 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı