Hulu Plus 6 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Hulu Plus 6 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Hulu’nun ücretli servisi Hulu Plus’ın 6 milyon kullanıcıya ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktığı açıklandı.

Dünyanın en popüler online platformlarından biri olan Hulu‘nun paralı servisi Hulu Plus, yeni bir kilometre taşını geride bıraktı. 2010 yılında kullanıcılara sunulan Hulu Plus, aylık ödenen abonelik ücreti karşılığında kullanıcılarına Hulu’nun ücretsiz versiyonundan çok daha geniş bir içerik kütüphanesi sunmasıyla büyük ilgi görüyor.

Hulu Plus

Hulu‘nun Plus servisi, kullanıcılara sunulmasından yaklaşık bir yıl sonra 1.5 milyon aboneye ulaşarak ne kadar popüler bir platform olabileceğini göstermişti. Hulu tarafından dün açıklanan rakamlarla birlikte platformun bu potansiyeline eriştiği görüldü. Abonelik sistemiyle çalışan Hulu Plus’ın 6 milyon kullanıcıya ulaştığını duyuran firma, yayınladığı mesajla bu durumdan memnuniyetini dile getirdi ve kullanıcılarına sundukları içerikleri arttırmaya devam edeceklerini belirtti. Kullanıcı sayısını arttırmak için farklı yollar denemekten çekinmeyen Hulu, önümüzdeki aylarda akıllı telefon kullanıcılarına yönelik ücretsiz bir tv servisini de hayata geçirecek.

Motorola’dan Düşük Maliyetli Yeni Telefon