Hulu dizileri downloada açıyor

hulu dizileri

Netflix’in rakiplerinden Hulu dizileri ve diğer içerikleri download’a açarak kullanıcıların daha sonra seyretmesine izin verecek.

Hulu dizileri için sonra seyretme seçeneği

Spotify’ın ücretli abonele sunduğu müzik indirme yeteneği gibi, Hulu’nun ücretli aboneleri de dizileri ve filmleri indirebilecekler. Aboneler böylece içerikleri daha sonra, internet olmadan da izleyebilecekler.

Hulu aynı zamanda reklamlı ücretsiz abonelik seçeneği de sunuyor. Reklamsız şekilde dizi ve film seyretmek isteyenler ise 12 dolarlık aylık ücret ödemek zorunda.

Öte yandan, Hulu tüm içeriklerin indirilmesine şimdilik izin vermeyecek. Hulu’nun seçtiği 25 dizi ve film için indirme seçeneği bulunuyor. Bunlar ise kullanıcının cihazlarında sadece 30 gün saklanacak.

Hulu’dan sonra Netflix’in de indirme seçeneğini hayata geçirmesi mümkün olabilir. Böylece özellikle uzun uçak yolculuklarında Netflix aboneliğinden faydalanmak isteyen abonelerin hayatları daha kolay olacak. Aksi halde Netflix sık gezen, sık uçak yolculuğu yapan ve takip ettikleri dizileri online kanallardan izleyen potansiyel müşterilerini Hulu’ya kaptırabilir.

Ay’ın karanlık yüzeyinde ilk bitkiyi Çinliler yetiştirdi