Yahoo Dizi Çekecek!

Yahoo Dizi Çekecek

Google’ın ciddi rakiplerinden Yahoo Marissa Mayer ile yeni bir yapılanma sürecine girmişti.

Mayer ile yapılanmaya giden Yahoo‘nun ilk önemli hamlesi ortaya çıktı. Firma 2016 yılında kendi platformuna özel iki komedi dizisi yayınlamaya hazırlanıyor.

Yahoo Dizi Çekecek!

Popüler işletim sistemi iOS‘un arama motoru olabilmek için çalışmalarını sürdüren firmanın CEO’su Mayer, New York’taki internet kanalları için iki yeni komedi dizisinin hazırlanmaya başlandığını açıkladı. Netflix ve Hulu gibi servislere rakip olmayı amaçlayan arama motoru devi aynı zamanda bu yaz itibari ile her gün canlı konser yayınlarını kullanıcılarıyla buluşturacak.

2016 yılında Yahoo‘nun ilgili servisi aracılığıyla kullanıcıların ulaşabileceği Other Space ve Sin City Saints isimli yeni dizilerin yaratıcıları arasında Bridemaids filmini yöneten Paul Feig ve Smallville, One Tree Hil, Curb Your Enthusiasm dizilerinin yönetmeni Mike Tollin ile beraber Bryan Gordon yer alıyor.

Belirtmekte fayda var bu dizileri izlemek için ödeme yapmanıza gerek yok ancak sadece Yahoo‘nun kendi sitesi, mobil uygulaması, Apple TV ve Roku cihazlarından izleyebileceksiniz.

Apple iPhone 5′leri Değiştiriyor!a